Communicatie

Een sterk merk is ook zichtbaar. Zodat opdrachtgevers je blijven vinden, medewerkers trots zijn op hun werk en werkgever en potentiële kandidaten je kunnen vinden.

Klantreis en -persona

Als duidelijk is waar je onderscheidend vermogen ligt, dan is het belangrijk om een consistent beeld naar buiten te brengen met relevante content. Uiteraard stem je deze af op je doelgroep. Je moet precies weten wie je klanten zijn, welke behoeften en uitdagingen zij hebben, welke ontwikkelingen er spelen binnen hun branche. Ik help jullie inzichtelijk te krijgen welke fases jouw doelgroep doorloopt en waar en wanneer je met relevante en waardevolle content aanwezig moet zijn. Dit doe ik door de klantreis en persona in kaart te brengen.

Employee journey

De employee journey is een prachtig middel om inzicht te krijgen in wat je kan en moet doen om de juiste mensen voor je bedrijf aan te trekken en te behouden. Én hoe je medewerkers die toch vertrekken behoudt als ambassadeur. In deze ‘reis’ krijg je namelijk inzicht in de belangrijkste contactmomenten tussen jullie bedrijf en toekomstige, huidige en voormalige medewerkers. Je ziet welke momenten invloed uitoefenen op de totale zogenoemde employee experience: de totale ervaring die medewerkers met je bedrijf hebben. Zo zie je dus ook wat jullie kunnen doen om de employee experience te verbeteren.

Contentplan

Naar aanleiding van de klantreis en/ employee journey help ik jullie met het opstellen van een contentplan. Dit praktisch document bestaat uit een heldere boodschap, een doelgroepomschrijving, doelstellingen, thema’s, onderwerpen en kanalen. Dit plan geeft sturing en zorgt ervoor dat er een consistent beeld naar buiten wordt gebracht.

Training LinkedIn

Medewerkers vervullen een belangrijke rol bij het bouwen aan jullie merk. LinkedIn is een belangrijk kanaal in de branche. Maar hoe kan je LinkedIn het beste inzetten? En medewerkers handvatten geven om in hun eigen communicatie invulling te geven aan die nieuwe boodschap, is een belangrijke stap richting meer zichtbaarheid. Met meer dan 12 jaar ervaring in het geven van LinkedIn-trainingen help ik jullie graag.

contact met mij?

Heb ik je interesse gewekt? Of wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op of bel mij op telefoonnummer 06-45150577.