Cultuur & verandering

Een herpositionering gaat gepaard met verandering. Niet alleen in de communicatie maar ook intern wil je dat alle neuzen dezelfde kant opstaan. Soms moet je dus je cultuur aanpakken.

Bijvoorbeeld omdat je sneller moet kunnen vernieuwen of digitaliseren vanwege de veranderingen in de branche. Of omdat je te weinig aantrekkingskracht uitoefent op nieuwe generaties. Of omdat je een lage medewerkerstevredenheid hebt of gedoe tussen afdelingen. Hoe pak je zo’n verandering aan?

Samen met ervaren teamcoaches ontwikkelde ik een programma waarin we jullie teams helpen om zelf veranderingen en verbeteringen door te voeren.

In verbetertrajecten met duidelijke doelstellingen helpen we jullie teams bovendien een omgeving te creëren waarin ze elkaar vertrouwen en verantwoordelijkheid durven te nemen. Zodat een werkdynamiek ontstaat waarin ze effectiever samenwerken, fijner samenwerken, risico’s durven te nemen en elkaars talenten aanvullen.

Het resultaat: duurzame en hoog presterende teams met betrokken en bevlogen medewerkers, een groter lerend vermogen en meer rendement voor je bedrijf.

contact met mij?

Heb ik je interesse gewekt? Of wil je meer weten?

Neem gerust contact met mij op of bel mij op telefoonnummer 06-45150577.