Over mij

Met enorm veel plezier werk ik sinds 2009 als zelfstandig adviseur in de bouw- en techniekbranche. Als marketing- en communicatiespecialist en verandermanager help ik bedrijven te bouwen aan sterke merken. Het doel: een blijvend succesvolle organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers, goed presterende teams en meer tevreden klanten.

Ik omschrijf mezelf graag als enthousiast en gedreven. Mijn stijl is pragmatisch en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk dat het geformuleerde doel wordt gehaald en dat ik toegevoegde waarde bied binnen de bedrijfsvoering. Sterke punten zijn het snel doorzien van de organisatie, waardoor we snel resultaten boeken. En wat ik heel belangrijk vind is: doen wat je zegt!
Trots ben ik op de boeken die ik samen met Inge Sijpkens schreef: Online marketing in de bouw en Bouwen aan een sterk werkgeversmerk.

Nog meer weten?

  • Ik ben getrouwd met Marcel en heb drie kinderen van 14,15 en 16.
  • Ik ben dol op lekker eten en drinken, vooral voor een goed glas wijn mag je mij altijd uitnodigen.
  • Ik houd enorm van reizen. Hoe verder hoe leuker.
  • Ik heb ooit de marathon van New York gelopen. Nu wandel ik graag.
  • Ook ben ik fan van spinning.

Word jij
mijn klant

Kan ik iets voor jou betekenen? Of heb je een vraag? Of wil je gewoon eens kennismaken met een kop koffie? Laat me weten wat ik voor je kan doen. Ik help je graag.

Bellen is de snelste manier: 06-45150577, maar je kunt ook een e-mail sturen